Blog
Een nieuwe pizzaoven!
Niet in beeld: het denkwerk, het puzzelen, het overleg, de werkschetsen, het opscharrelen van de benodigde materialen, de catering, het schuilen onder paraplu's. Hulde en dank aan Team Pizzaoven!
Sylvia’s favorieten voor in de kruiden- en eetbare bloemenborder
Haverwortel Bergamot Radijs (bloemen & peultjes) Borage Cavolo nero Amaranth Roomse kervel wilde marjolein Heemst Tuinboon. Lekker divers door elkaar. En verveine in een pot.
De cyclus sluiten: de kracht van zelf zaad verzamelen
De cyclus sluiten: de kracht van zelf zaad verzamelen In een tijd waarin de variëteit van onze groenten steeds verder afneemt, wordt het belang van zelf zaad verzamelen steeds groter. ...
Leesclub leest Sitopie
Door Rolien de Jong. De insteek van de architect Carolyn Steel in haar essay Sitopie (2022) is, dat voedsel en alles wat daarmee te maken heeft, ons leven vormt. Voor ...
Zo snoei je een druif
Het ideale moment om een druivenstok te snoeien is tussen kerst en nieuwjaar. Dan staat de sapstroom stil. Het is goed om je te realiseren dat je snoeit voor jezelf. ...
Het Landje in de pers: 14 december in het Haarlems Dagblad
Of kijk op de site van het Haarlems Dagblad.