Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op vrijdag 10 juli is het Buitenlandje van De Boer weer open. De eerste Tuinpoortpassen zijn inmiddels uitgereikt. Elke pas is uniek, vanwege de handgeschilderde aardbei van de hand van Machteld Aardse.  En voorzien van een handig 1,5 m touwtje. Vrienden van het Landje van De Boer komen automatisch in aanmerking voor de Tuinpoortpas, die toegang biedt tot het Buitenlandje. Stuur vast een mailtje, dan zorgen wij dat er bij de Tuinwacht een Tuinpoortpas voor je klaar ligt.
Kom op vrijdag 10 juli tussen 17.00 en 20.00 uur picknicken op het Buitenlandje: neem je eigen picknick mee en kom die tussen de bloemen opeten! Geen wegwerp-borden meenemen: je kunt servies van het Landje gebruiken (wel zelf afwassen). De bar heeft, behalve thee, limo en wijn, ook soep-van-de-dag, aardbeienijs en aalbessenmuffins op de kaart staan. En als er genoeg snijbiet staat, ook torte di bieta.
Let op: het Buitenlandje is open voor iedereen met een Tuinpoortpas (zie hierboven). Een tuinpoortpas biedt toegang voor de tuinpoortpashouder + 3 introducés. Word Vriend en je het Buitenlandje ligt aan je voeten.

Deel dit bericht met anderen: